Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Veroorzaker ongeval A58 rijdt door

Toegevoegd: 25-09-2014, 09.58 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Woensdagavond is een bestuurder, na het veroorzaken van een aanrijding op de A58 tussen Goes en Heinkenszand, doorgereden.

Het ongeval gebeurde rond 21.00 uur. Een 35-jarige man uit Enschede reed met een personenauto over de A58 in de richting van Vlissingen. Tussen het knooppunt de Poel en de afslag Heinkenszand werd hij plotseling van achteren aangereden door een auto. De bestuurder is daarna doorgereden en parkeerde zijn auto bij de rotonde van de afslag Heinkenszand. Ambulancepersoneel heeft de man onderzocht maar het was niet noodzakelijk dat hij naar het ziekenhuis moest.

Agenten die vanuit de richting Goes over de Nieuwe Rijksweg reden, zagen ter hoogte van 's Heer Arendskerke een donkere auto rijden waarvan de koplampen niet werkten. De auto reed in de richting van Goes en had de alarmlichten aan. Omdat de agenten de melding hadden gekregen dat de bestuurder van de aangereden auto gewond was geraakt, besloten ze door te rijden naar de plaats van het ongeval. Mogelijk was de auto met de alarmlichten de veroorzaker van de aanrijding. Hierop is een burgernetbericht verspreid.

De veroorzaker van de aanrijding en het voertuig zijn nog niet gevonden. De politie verzoekt mensen die informatie hebben contact op te nemen via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (27-9-2014 om 00:15)
Zelfs zonder mist rijden de mensen nog te hard en dan knal je wel eens op een andere auto.
fietser (26-9-2014 om 09:53)
hebben die agenten dan het kenteken van de 'donkere' auto niet genoteerd? een burger zou dat wel moeten doen en hun niet!?!?
wim (26-9-2014 om 06:59)
Dit gebeurd nog als eens wat doorrijden betreft met de auto vermoedelijk heeft de chauffeur nog wat goed te maken en wie weet wat hij nog meer op zijn geweten heeft
Michelle (25-9-2014 om 19:35)
Misschien iets te verbergen? Alcohol, drugs vul zelf maar in!!
Cookie-instellingen beheren