Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw steekt vriend meerdere keren

Toegevoegd: 02-10-2014, 12.06 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op Noord-Beveland is woensdagavond een 32-jarige man meerdere keren door zijn 24-jarige vriendin gestoken. De twee raakten allebei gewond. De twee zijn beiden aangehouden.

Volgens de politie kwam rond 19.30 uur de melding binnen dat er iemand in een woning in de gemeente Noord-Beveland zou zijn neergestoken. Vermoedelijk betrof het een ruzie in de relationele sfeer waarbij beiden verdachten elkaar verwond hadden.

De man liep diverse kleine steekwonden op. Hij is hiervoor naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling en daarna direct aangehouden. De vrouw raakte lichtgewond, maar hoefde niet behandeld te worden door een arts. Het stel is vastgezet in verband met verder onderzoek.

In de woning is door de technische recherche onderzoek gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (2-10-2014 om 15:49)
En toch hebben deze mensen ooit van elkaar gehouden door samen te wonen ? Begrijp er niks van dat mensen dit elkaar aan kunnen doen laat staan je ' geliefde ' !
Cookie-instellingen beheren