Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 57 km

Vrouwen opgepakt voor stelen portomonnee

Toegevoegd: 05-10-2014, 12.57 uur
Door: Rolf de Feijter

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Zaterdagmiddag zijn twee vrouwen aangehouden op verdenking van het stelen van een portemonnee tijdens de plaatselijke rommelmarkt.

Op het moment dat de eigenaresse haar portemonnee kwijt was, verdacht zij twee vrouwen die het laatst bij haar nering hebben gekeken. Zij liep de vrouwen achterna en vroeg of zij in hun tas mocht kijken. Uit de tas van één van de vrouwen haalde zij haar portemonnee. Hierop werd de politie gebeld.

De verdachten, een 40-jarige vrouw uit Middelburg en een 59-jarige vrouw uit de gemeente Vlissingen, zijn voor verhoor meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Na verhoor mochten beide vrouwen weer naar huis. Een van hen heeft een strafbeschikking gekregen van de officier van justitie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. Kruit (6-10-2014 om 01:32)
Goed gedaan! Aanpakken die handel. Nu alleen wat strenger straffen....
Cookie-instellingen beheren