Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 49 km

Agent gewond bij arrestatie inbreker

Toegevoegd: 06-10-2014, 17.47 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - De politie heeft afgelopen week na een intensief onderzoek in Oost-Souburg en Middelburg drie woninginbrekers aangehouden. Bij één van de arrestaties raakte een agent gewond.

De 18-jarige hoofdverdachte uit Oost-Souburg werd maandagochtend 29 september in bij een woning aan de Ritthemsestraat in Oost-Souburg aangehouden. Hij wordt verdacht van meerdere woninginbraken in Oost-Souburg en in de directe omgeving hiervan. Ook wordt hij verdacht van een afpersing.

Tijdens de aanhouding raakte een politieagent gewond toen hij met de verdachte op de grond viel. De agent is met verwondingen aan zijn hoofd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Na de aanhouding is de woning van de verblijfadres van de inbreker doorzocht.


Zaterdagmorgen 4 oktober zijn in dit onderzoek nog twee verdachten aangehouden, namelijk een 17-jarige jongeman uit Oost Souburg en een 20-jarige jongeman uit Middelburg. De politie sluit meerdere aanhoudingen in dit onderzoek niet uit.

In met name Oost-Souburg werden in het eerste half jaar van dit jaar veel woninginbraken gepleegd. Hiervoor werden eerder ook al drie andere verdachten aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (7-10-2014 om 15:31)
@lezer, wat is nu uw punt in deze, of is het dat u om het geeft niet wat uw eigen negatief moet uitlaten over de politie? Persoonlijk vindt ik het een heel goeie actie en van mij mogen ze zo door gaan hoe meer van dat krapuul van de straat geplukt worden hoe beter het is.
wim (7-10-2014 om 06:57)
Als politie heeft het altijd niet even gemakkelijk als je zulke criminelen tegen komt zeker niet als nu blijkt dat het meerdere personen bij betrokken zijn waar ik van denk dat ze veel meer op der geweten hebben als deze inbraak hierbij wens ik de politie veel goeds en beterschap toe.
Alfons (6-10-2014 om 22:24)
Goed gedaan agent en hoop dat je niet te ernstig verwond bent. Ik hoop een zware straf voor de inbrekers.
lezer (6-10-2014 om 22:18)
En dan 's middags een arrestatieteam in Vlissingen voor een "oefening"? Nog niet genoeg geoefend die ochtend zeker?
Renata (6-10-2014 om 22:10)
En dat voor zo'n stel parasieten, bah. Beterschap voor de politieman.
Jan (6-10-2014 om 20:12)
waardeloos. arme agent, ik wens hem alles goeds. en fijn dat ze ze hebben
Cookie-instellingen beheren