Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Code geel voor onweer en zware windstoten

Toegevoegd: 07-10-2014, 08.56 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Het Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut (KNMI) waarschuwt voor gevaarlijk weer. Er is waarschuwingscode geel afgegeven. De waarschuwing geldt vanaf 12.00 uur.

Vanmiddag trekken er van zuidwest naar noordoost enkele buien over het land waarbij mogelijk onweer voorkomt. Vanaf dat moment kunnen er aan de westkust af en toe zware windstoten tot 90 kilometer per uur voorkomen. In de avond verdwijnen de buien.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (7-10-2014 om 21:32)
@Lukas, weet niet waar je woont maar hier haastte zich vanmiddag net na 2 uur een fietser zich ook voor de bui maar ik denk dat ie het ook niet gered heeft. Grote druppels en waaien, niet normaal. Dan begon het te donderen en hagelen en opeens stopte de regen even en toen leek het of er een emmer uitgegoten werd. 8mm zat er in de regenmeter met een bui van de ochtend erbij. Dat in Westdorpe.
t is wat (7-10-2014 om 15:47)
Ja, het kwam idd een uur later dan buienradar voorspeld had.... Vervelend dat je er net inzat, Lukas!
Lukas (7-10-2014 om 15:35)
Toen ik vanmiddag om 15.15 uur naar huis fietste, kwamen er enorme Windstoten en Regen! Ik moest een paar keer schuilen! En pas toen ik thuis was... Hield de regen op!
t is wat (7-10-2014 om 14:58)
Buienradar liet rond 2 uur vanmiddag een rood veld zien... Nou, hier schijnt de zon en rond 2 uur was er hooguit een beetje regen... Ben ik daarvoor thuis gebleven? Maar ja, beter zo dan andersom... Had er ook voor gebeden dat het -voor andere mensen die er wel doorheen moesten- mee zou vallen... Dus vandaar natuurlijk....
Cookie-instellingen beheren