Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 10 km

Vermiste jongen (16) weer terecht

Toegevoegd: 10-10-2014, 09.30 uur - Update: 09-06-2020, 12.47 uur
Door: Roland de Jong

NISSE - De sinds woensdag vermiste 16-jarige jongen uit het Zuid-Bevelandse Nisse is weer terecht.


De jongen verdween woensdagmorgen met zijn opoefiets. Die zou later weer zijn aangetroffen bij de Notenboomdijk tussen Nisse en Heinkenszand.

's Avonds werd de jongen in goede gezondheid aangetroffen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Roberta (11-10-2014 om 23:00)
Frank; Helemaal met je eens!! Een ouder weet het best hoe zijn kind in elkaar zit (normaal gesproken) Laten we blij zijn dat ie weer terecht is!
Frank (10-10-2014 om 23:17)
Ik hoop niet dat het zover gaat komen dat mensen als Adrie en Moeder gaan bepalen hoe lang ouders of verzorgers ongerust moeten zijn voor er een opsporingsbericht geplaatst wordt. Het enige dat je hoeft te doen bij zo'n bericht is bij jezelf nagaan of je de persoon in kwestie gezien hebt. Zo niet, maak dan wat beter gebruik van de tijd waarin je nu zit te klagen dat iemand weer eens snel gevonden is. Bijvoorbeeld door heel hard na te denken en te proberen te begrijpen dat er situaties zijn waarin er alle reden tot ongerustheid is, ook wanneer iemand naar jouw inzien nog maar korte tijd niet te vinden is. Werkelijk, hoe ledig en volgevreten is het volk als het al gaat klagen over het feit dat er uiteindelijk 'steeds niets aan de hand' bleek.
bertus (10-10-2014 om 16:57)
Inderdaad ik heb ook geen burgernet gehad, woon en werk er niet echt ver vandaan. Dus hij was woensdagavond al terecht, fijn dat dit eerder gemeld wordt! Een erg snel opsporingsbericht, waarschijnlijk te snel, voor een gewone puber was dit inderdaad niet nodig geweest. Voor iemand met een rugzakje ligt dat anders.
adrie (10-10-2014 om 12:31)
Als een puber een paar uurtjes weg is gelijk als vermist opgeven?? In onze tijd waren we toch ook niet steeds bereikbaar en spijbelden we ook wel eens.
moeder (10-10-2014 om 10:57)
was dat voor deze manier van melden van vermisten ook zo veel, vind dat er tegenwoordig nogal snel wordt gemeld dat iemand verdwenen is, vroeger stond daar 24 uur op. En telkens is er weinig of niets aan de hand. En zoals je hoort geen Amber-alert, tegen dat mensen reageren is de persoon al weer terecht. De man bij Absdale in zijn brommobiel was veel slechter af. Laat die jeugd toch even tot zichzelf komen, wie weet wat ze in hun hoofd halen. Gewoon ff lekker laten doen, ze lopen echt in geen 7 sloten gelijk of kent men zijn kind niet meer tegenwoordig, dan had ik al dikwijls in de piepzak kunnen zitten hoor!!!
Cookie-instellingen beheren