Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhanger trekker gekanteld

Toegevoegd: 10-10-2014, 12.57 uur
Door: Roland de Jong

WATERLANDKERKJE - In het Zeeuws-Vlaamse Waterlandkerkje is vanochtend de aanhanger van een trekker met aardappelen gekanteld.

Het ongeluk gebeurde rond 10.15 uur op de Philipsweg. De trekker zelf bleef overeind en de bestuurder raakte niet gewond. De lading aardappelen belandde in de berm. Het verkeer ondervond enige tijd hinder van het ongeluk.

Vanochtend kantelde ook op het Seisplein in Middelburg de aanhanger van een tractor. Daar werd enige tijd gezocht naar mogelijk bedolven slachtoffers, maar er werd niemand aangetroffen.

Zie ook:
Aanhanger tractor kantelt in Middelburg


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (10-10-2014 om 21:40)
Moet er niet aan denken dat dat om +/_ 8.00 uur was gebeurt dan staat het daar vol met fietsers.
erik (10-10-2014 om 18:17)
In waterlandkerkje was inderdaad het wiel afgebroken voordat de kar omviel.
fietser (10-10-2014 om 15:27)
dat gaat weer prima. Zal ze leren met zware lading te "hard" rijden. Eigenlijk mag je maar 25km/u chauffeurtjes. Om op te schieten op de rechte einden buiten en het verkeer niet te hinderen kan je wel harder, zal de politie ook niet gauw wat van zeggen. Dit is weer een voorbeeld hoe het dus niet moet. Kijk als er wat afbreekt is het wat anders maar zo........
Piet (10-10-2014 om 13:27)
Ik heb het gezien. Misschien iets minder hard door de bocht?
Cookie-instellingen beheren