Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 26 km

Professionele wietkwekerij in Sluis

Toegevoegd: 10-10-2014, 15.40 uur - Update: 11-10-2014, 09.43 uur
Door: Roland de Jong

SLUIS - De politie heeft vrijdagmiddag een inval gedaan bij een pand in Sluis. Er werd een "zeer professionele" wietkwekerij gevonden. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

De inval vond rond 15.00 uur plaats in een ogenschijnlijk leegstaand pand aan de Industrieweg. Er zijn twee arrestaties verricht. Volgens de politie gaat het om een 25-jarige man uit Hoogerheide en een 37-jarige man uit Ossendrecht. Bij de inval werd de ruit van een voordeur beschadigd. Een glaszetter is ingeschakeld om het pand weer dicht te maken. 

De politie laat weten dat uit een eerste telling is gebleken dat er 800 tot 900 planten in de loods stonden. In het pand bevond zich ook een in aanbouw zijnde kweekruimte. De politie doet nog onderzoek en de plantage zal worden ontmanteld. Energiebedrijf Delta is ingeschakeld om te onderzoeken of er stroom werd afgetapt.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marie-Elise (11-10-2014 om 10:22)
Het wordt steeds gekker!!! En doen ze eigenlijk nog aan straf? Het lijkt alsof de politie hier niks aan doet. Maar wel bonnetjes uitschrijven als je 5 minuten te lang geparkeerd staat!!!!! De wereld is gewoon aan het verrotten!!!
kees (11-10-2014 om 00:54)
Inderdaad legaliseren die handel Scheelt de staat miljoenen aan kosten en tijd. Nog afgezien van de criminaliteit. Je kan niet En wel verkopen maar niet bevoorraden en verbouwen. Dat kan niet. Als ik een winkel heb ik groenten en ik mag me niet bevoorraden dan kan ik ook niet werken dat gaat niet. Maar dat snapt Opstelten niet daar is hij te dom voor
marleen (10-10-2014 om 21:05)
oei oei nu moet hij ook nog betalen aan de overheid ok he want daar gaat het hun om nu kunne ze je plukken he en afpakken je mag het niet maar word je betrapt dan wil de overheid en de belasting ook zijn deel wel graag hebben he dan vraag je je toch af wie is hier de crimineel he
De Schepper d.m.n. (10-10-2014 om 18:56)
Ja als je geen werk hebt moetje toch wat doen he' en in sluis en oostburg wordt er maar bijgebouwt voor industie maar het blijft toch leeg staan!!!!
Adrie (10-10-2014 om 16:36)
Is er eindelijk wat activiteit op dat voor de rest "dood"-stil industrieterrein en is het weer niet goed! Legaliseren die handel, want dit is dweilen met de kraan open.
Cookie-instellingen beheren