Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt getuigen inbraak goudsmederij

Toegevoegd: 13-10-2014, 10.17 uur
Door: Rolf de Feijter

DOMBURG - Tijdens een inbraak in een goudsmederij aan de Ooststraat in Domburg zijn in de nacht van zondag op maandag diverse horloges en sieraden gestolen. Getuigen zagen dat twee mannen er op een zwarte scooter vandoor gingen.

De eerste dader is een man van ongeveer 1.85 meter lang. Hij droeg geen helm maar had vermoedelijk wel een soort 'mijnwerkerslampje' op zijn voorhoofd bevestigd. Ook droeg hij een klein schoudertasje. De tweede dader was volgens getuigen beduidend kleiner. Ook hij droeg geen helm. De buit werd vermoedelijk vervoerd in een plunjebaal die beige van kleur was.

De politie verzoekt mensen die in de nacht van zondag op maandag rond 02.55 uur getuige zijn geweest van de deze brutale inbraak aan de Ooststraat contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem kan dit ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren