Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 27 km

Man ernstig mishandeld in Vlissingen

Toegevoegd: 14-10-2014, 15.33 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Twee mannen en een vrouw hebben een 53-jarige man in een woning aan de Schuitvaartgracht ernstig mishandeld. De politie is op zoek naar het drietal en vraagt getuigen zich te melden.

Dinsdag tussen 00.00 en 00.30 uur werd er bij het slachtoffer aangebeld. De man werd door een drietal personen zijn woning ingeduwd. Hij werd vervolgens met een voorwerp op zijn hoofd geslagen waarbij hij een hoofdwond opliep. Hij moest op de grond gaan liggen waar hij geschopt en geslagen werd. Hierna verlieten de drie daders het pand en zijn vermoedelijk in een auto weggereden. De man is door medewerkers van de ambulancedienst onderzocht en behandeld aan zijn verwondingen.

De politie is op zoek naar twee mannen en een vrouw die zich schuldig hebben gemaakt aan deze ernstige mishandeling. Dader 1 is een vrouw. Zij is ongeveer 1.60 meter lang, heeft een gezet postuur, blond halflang haar en is tussen de 30 en de 40 jaar oud. Ze droeg witte sportschoenen, een lichtblauwe spijkerbroek en een rood jasje. Dader 2 is een man met een lengte van 1.80 meter lang en een gespierd/sportief postuur. Hij droeg een zwarte bivakmuts, zwarte jas en een zwarte broek. Dader nummer 3 is een man van tussen de  160 - 1.70 meter lang. Hij droeg een overhemd en een rode bivakmuts met een witte rand rond de ogen.

De technische recherche heeft onderzoek in- en rond de woning van de man gedaan om sporen veilig te stellen. De recherche onderzoekt de zaak en vraagt getuigen zich te melden. De politie vraagt mensen die aan het begin van afgelopen nacht tussen 0.00 en 0.30 uur, of eerder op maandag 13 oktober, iets verdachts hebben gezien rond de Schuitvaartgracht, contact op te nemen via 0900-8844. Meldingen kunnen ook anoniem worden doorgegeven via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
maria (15-10-2014 om 15:27)
op dit tijdstip doe je toch niet zomaar op de bonnefooi de deur open als je niemand 'verwacht'? Hoe dan ook, iemand mishandelen en dan nog bivakmutsen dragen geeft al aan dat er iets niet in de haak is. Mogelijk toch een wraakactie van een bekende?
wim (14-10-2014 om 18:49)
Wat een tuig om op dat tijdstip midden in de nacht aan te bellen jammer dat de man opendeed wat niet slim is om vervolgens door dat misselijke stelletje te mishandelen en daarna weer te vertrekken verder lees je niet of er wat gemist word hopelijk worden ze gepakt en zouden het zelfde moeten gebeuren als daarvoor bij de man gebeurt is veel sterkte voor de man die dit meegemaakt heeft
Cookie-instellingen beheren