Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Middelburgse verduistert geld werkgever

Toegevoegd: 15-10-2014, 13.44 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Een 28-jarige inwoonster van Middelburg heeft bekend dat zij de afgelopen maanden ongeveer 1100 euro heeft verduisterd van haar werkgever.

Dinsdagmiddag deed een medewerker van een bedrijf aan de Buitenruststraat in Middelburg namens zijn werkgever aangifte van verduistering door een 28-jarige collega. Zij zou sinds begin september zo'n 1100 euro gestolen hebben.

De Middelburgse kwam op verzoek vrijwillig naar het bureau om een verklaring af te leggen. Zij gaf toe dat de verdenkingen terecht waren en bekende de verduistering. De politie heeft proces verbaal opgemaakt. Zij moet binnenkort op een TOM (Taakstraf Openbaar Ministerie) zitting verantwoording afleggen aan de rechter.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marjoke Klaver (17-10-2014 om 19:29)
Geef mij die baan van die muts maar. Ik wil gewoon eerlijk werken voor mijn geld en zal dankbaar zijn als ik een baan heb. Ik heb nog nooit iets wat eigendom van mijn werkgever is mee genomen. Te idioot voor woorden. Zeer streng straffen deze tante !!!
wim (17-10-2014 om 07:10)
Je weet toch wel je niet mag stelen en je kan toch ook wel begrijpen dat zoiets uitkomt slecht voor je toekomst b.v. bij te solliciteren
anoniem (15-10-2014 om 22:53)
Taakstraf!? Ik kreeg voor een paar euro 2 jaar proeftijd
Cookie-instellingen beheren