Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 24 km

Automobilist rijdt verkeersregelaar aan

Toegevoegd: 17-10-2014, 19.58 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Donderdagmiddag is op het Zuidplein in Goes een verkeersregelaar door een autobestuurder aangereden. Hij raakte hierbij licht gewond.

Het incident gebeurde rond 17.30 uur. De verkeersregelaar zag een auto over het fietspad rijden. Hij sprak de bestuurder aan, maar deze weigerde terug te gaan. Toen de verkeersregelaar voor de auto ging staan, reed deze tegen hem aan. De verkeersregelaar hield hier een pijnlijk bovenbeen aan over. De automobilist reed hard weg over het Jim Morrisonpad.

De politie kreeg een signalement door. Hierop zagen agenten de auto aan de Duke Ellingtonlaan staan. De bestuurder is uitgenodigd om volgende week een verklaring op het politiebureau af te komen leggen. De politie is nog op zoek naar getuigen van de aanrijding. Mensen met meer informatie kunnen de politie bellen op 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mr (20-10-2014 om 18:21)
De verkeersregelaar is een soort politie agent, het zou prettig zijn om hem ook als zodanig te behandelen.
MotoRob (19-10-2014 om 13:59)
Die verkeersregelaar had ook zijn kenteken kunnen noteren ipv voor zijn auto te gaan staan, sommigen denken een soort politieagentje te zijn. Eentje heeft mij eens onnodig lang laten wachten voor een kruispunt, er zou zo een grote groep fietsers langs komen, na 5 minuten nog geen fietser te zien, ik ben gewoon weggereden met een vloekende verkeersregelaar achterlatend, ik wil best wel mee werken maar het moet wel ergens op slaan. Voor de goede orde, ik heb hem NIET omver gereden, want dat gaat natuurlijk te ver.
peter b (18-10-2014 om 16:37)
Heeft dit figuur teveel gta gespeeld ofzow? Hoort deze man niet gewoon achter de tralies thuis? Wederom schaam ik me weer dat ik een nederlander ben... In de vs had diegene al 3 kogels ontvangen hier wordt je uitgenodigd op een bureau alsof je alsjeblieft een reden wil geven waarom je dat deed.... TREED NOU EENS OP!!!!!
Marjoke Klaver (18-10-2014 om 16:12)
Uitgenodigd om volgende week een verklaring af te komen leggen....................? Volgende week.....................? Wat zijn dit voor idiote zaken? Poging doodslag voorschotelen en gelijk 20 jaar vast zetten op water en brood op eigen kosten. De idioot !!!
fietser (18-10-2014 om 14:03)
Nederlands recht. Ik zou ook voor hem gaan rijden op het fietspad met een slakkengangetje en dan zou ie eens moeten proberen me raak te rijden of te passeren of wat, denk dat dan de spiegels van zijn auto er ook afliggen. Zouden ze dan wel reageren en komen? Inderdaad belachelijk. Waar de politie hier mee bezig is. Voor andere dingen hebben ze mensen genoeg, maar als er iets gebeurd, wat geen ernst is, dan moet je het zelf maar regelen en na ID, kan men met een oproepje verschijnen om verhaal te komen doen. Wat als ie nu niet komt, hebben ze dan tijd om hem naar het bureau te halen of bellen of naar zijn huis!!
Peter (18-10-2014 om 09:45)
Onbegrijpelijk, je rijdt iemand moedwillig aan en dan kom je volgende week maar effe langs het bureau, waar slaat dit op?
Cookie-instellingen beheren