Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
122 files van totaal 497 km

Goesenaar met honkbalknuppel geslagen

Toegevoegd: 18-10-2014, 11.48 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Donderdagavond is een jongeman op de Westwal in Goes met een honkbalknuppel geslagen. Ook werd zijn scooter vernield.

Het incident gebeurde rond 22.15 uur. De 18-jarige Goesenaar reed bij het water van de Veste aan de Westwal toen plotseling een man voor zijn scooter sprong. De dader had een honkbalknuppel bij zich en deelde enkele rake klappen uit. Het slachtoffer liet zijn scooter achter en rende weg in de richting van de Brouwergang. Toen hij later met agenten ging kijken, zag hij dat zijn scooter helemaal was vernield. De jongeman deed aangifte van mishandeling en vernieling van zijn scooter.

Vrijdagmorgen om 10.00 uur meldde zich op het politiebureau in Goes een 19-jarige jongeman uit Goes. Hij werd aangehouden. Vrijdagmiddag om 16.40 uur werd in een woning aan de Robert Schumanlaan een 21-jarige Goesenaar aangehouden. Het lijkt erop dat het slachtoffer en de aangehouden mannen elkaar kennen. Beide verdachten hebben een verklaring afgelegd en kregen te horen dat ze langer moeten blijven.

 

De politie onderzoekt de betrokkenheid van de verdachten bij dit feit en is nog op zoek naar getuigen of mensen, die hier meer over kunnen vertellen. Zij kunnen bellen op telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (20-10-2014 om 08:48)
Er zijn ook mensen die een flink pak op hun donder verdienen. De politie helpt je niet , doe je er zelf wat aan dan ben je zelf een dader... oordeel niet te snel...
Goesenaar (19-10-2014 om 20:20)
Eens met Vlissinger. Snap dat nooit zo, net als die gasten die dan een overval of dergelijke plegen en wegkomen. En dan gewoon de volgende morgen naar het bureau gaan om zichzelf te melden. Als je het dan doet zou ik toch denken dat je er alles aan doet om je straf te ontlopen...
piet (19-10-2014 om 16:50)
Wanneer iemand een ander met een honkbalknuppel of soortgelijk wapen te lijf gaat, moet hij / zij simpelweg veroordeeld kunnen worden voor poging tot doodslag. Één klap op een fragiel gedeelte van het lichaam kan namelijk makkelijk dodelijk zijn. Stelletje idioten dat het zijn.
Vlissinger (19-10-2014 om 10:03)
En dan jezelf gaan melden... wat een doetje.
ik ben de bob (18-10-2014 om 13:15)
zo gaat niemand meer de straat op s avonds je zal het maar zijn, wordt je bijna dood ge knuppelt er lopen meer gestoorde mensen buiten,dan we denken. jongeman veel sterkte hoor.
Cookie-instellingen beheren