Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
103 files van totaal 381 km

Fietser zwaargewond bij aanrijding

Toegevoegd: 18-10-2014, 20.05 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Vrijdagmiddag is op het fietspad van de Sloeweg in Vlissingen een fietser bij een frontale aanrijding met een scooter aan zijn gezicht ernstig gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde rond 17.45 uur. Een 86-jarige Vlissinger reed op zijn elektrische fiets richting Oost-Souburg. Vanuit de andere kant reed een 20-jarige Vlissinger op zijn scooter. In een knik van het fietspad achter een tankstation reden beiden frontaal op elkaar. Vermoedelijk is de fietser is de bocht op de verkeerde weghelft terecht gekomen.

Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Uit onderzoek blijkt dat de bestuurder van de scooter geen rijbewijs heeft.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (20-10-2014 om 07:15)
hoe kun je nou zonder rijbewijs scooter rijden terwijl er zoveel controle is op de wegen maar onderschat een elektrische fiets niet wat snelheid en beheersing van zon fiets betreft ik heb om dat te voorkomen verkocht en ik ben nog geen 86 jaar oud
Ger (19-10-2014 om 21:57)
Op deze leeftijd moet je niet meer op een electrische fiets rijden! Maar die scooterrijder ook flink fout maar om nou te stellen dat hij zijn hele leven moet boeten?? Beetje dom. Wie jong is maakt fouten.
D. (18-10-2014 om 22:45)
..en zo gebeurd het heel vaak..het is daar een onoverzichtelijk(te korte) bocht... en daarbij scooters e.d. rijden daar inderdaad knetterhard...niet zo verwonderlijk dat deze man een botsing had..kan iedereen overkomen,jong en oud, omdat het daar niet overzichtelijk is!
R (18-10-2014 om 21:48)
Het tempo van zo een fiets wordt vaak onderschat en vergt ook een stuk voertuigbeheersing. En rijden zonder rijbewijs? Laat die klojo maar zn leven lang voor alle kosten opdraaien.
Jos (18-10-2014 om 21:36)
Helaas kan je daar vanwege de hoge coniferenhaag niks zien aankomen .........je moet daar dus goed uitkijken, zo niet...zie het resultaat!
Tom (18-10-2014 om 21:28)
Lekker slim van de scooterrijder, hopelijk houd de oude baas er niets aan over anders heft hij nog een groot probleem zo onverzekerd!!
Cookie-instellingen beheren