Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Poging beroving in centrum Middelburg

Toegevoegd: 19-10-2014, 16.25 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Zondagmorgen vroeg probeerden drie daders op de Hoge Geere in Middelburg een man te beroven.

Het incident gebeurde rond 01.00 uur. De 44-jarige Middelburger had net gepind en toen hij richting het centrum van de stad liep, werd hij plotseling door de daders vastgepakt waardoor hij op de grond viel. De ongeveer 18 of 19-jarige mannen probeerden hierna zijn broekzakken te plunderen. Het slachtoffer verzette zich hevig. De daders renden vervolgens weg via Kalverstraat richting de Koestraat. Vermoedelijk zijn ze daarna via het fietspad onder het viaduct bij Albert Heijn naar het Vlissings Bolwerk gelopen.

In de omgeving van het Vlissings Bolwerk werd door agenten met een politiehond tevergeefs naar de daders gezocht. Het slachtoffer hield geen letsel of schade aan het incident over. Hij heeft zondagmiddag aangifte van de beroving gedaan.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de poging tot straatroof. Mensen met meer informatie over deze brute beroving kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. Anoniem kan dit op telefoonnummer  0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (21-10-2014 om 11:00)
Hey herrie je hebt je verstand niet. je zou ten alle tijden veilig moeten kunnen pinnen. Wil je soms ook achter een hoog hek met prikkerdraad opgesloten zitten met gewapende bewakers zoals in veel buitenlandse steden.... Nee hier moet het altijd veilig zijn voor te pinnen en of om zomaar te wandelen en zeker ook als vrouw. Niets nie bang hoeven te zijn.
Herrie (20-10-2014 om 21:53)
@Bewoner Zeeland: Niks niet omgekeerde wereld, zoek het niet op! Ga niet pinnen om 01:00; vragen om problemen.
Bewoner Zeeland (20-10-2014 om 12:27)
@Herrie Omgekeerde wereld is dat dan laat je je leven door de de eikels klootzakken hufters van de maatschappij, maar door de geytenwollensokken rechters krijgen ze softe straffen. Zulke gasten moet je zo hard aanpakken ook bij het oppakken dat ze de komende maanden niet fatsoenlijk meer kunnen gaan zitten en schijten omdat alles pijn doet. En daarna 4 jaar verplicht werken voor de maatschappij naming and shaming !!!
ger (20-10-2014 om 10:17)
Sja de crimi-cijfers dalen, dus doen we lekker minder blauw op straat, ga lekker zo door en blijf deze regering steunen dan komen we er vast wel......
wim (20-10-2014 om 07:04)
Het zal je maar gebeuren om even te pinnen bij een geld automaat ook dit is niet meer verantwoord doe dit overdag en nooit als donker is
Badboy (20-10-2014 om 01:23)
Hulde voor het slachtoffer om zich tegen 3 man te kunnen verweren! Goed gedaan kerel en boodschap voor de 3 laffe snotneuzen ga werk zoeken want in die leeftijdscategorie is er nog werkgelegenheid.
Cookie-instellingen beheren