Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 25 km

Rechter legt Vlissinger ISD-maatregel op

Toegevoegd: 20-10-2014, 14.06 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 28-jarige Vlissinger A. B. is maandag door de rechtbank in Middelburg conform de eis veroordeeld tot een ISD-maatregel, een verblijf van twee jaar in een inrichting voor veelplegers.

B. , die al diverse keren is veroordeeld voor onder meer diefstallen, werd schuldig bevonden aan de diefstal van een mes. Ook was hij betrokken bij gesjoemel met een kratten/flessen-inleverautomaat. Daar werd geprobeerd om reeds dertien ingeleverde lege kratten opnieuw in te leveren en van het geld bier te kopen.

Het mes erkende de Vlissinger. Hij had zich willen verdedigen toen hij door een viertal jongeren werd belaagd. De portemonnee had hij gevonden maar durfde die niet bij de politie in te leveren omdat hij nog een boete had openstaan. En de kratten? Daar had hij niets mee te maken gehad, beweerde hij.

Zie ook:
- Eis ISD-maatregel tegen Vlissinger (06-10-2014)

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren