Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 107 km

Vastgelopen schip Vlissingen los

Toegevoegd: 24-10-2014, 23.07 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Het Noorse tankschip Stavfjord dat vanavond vastliep ter hoogte van de Vlissingse Boulevard is weer los. Rond 22.45 uur kwam het schip weer in beweging.

Het 145 meter lange en 24 meter brede schip kwam rond 20.20 uur vast te liggen tussen Boulevard Bankert en Boulevard De Ruyter. De Stavfjord was vertrokken vanuit het Botlekgebied bij Rotterdam en onderweg naar Terneuzen.

Nadat het schip was vastgelopen gingen diverse sleepboten ter plekke. Ook een coördinatievaartuig van Rijkswaterstaat werd ingezet. Een poging om de tanker weer los te trekken mislukte. Daarom vertrokken rond 21.40 uur de sleepboten weer, in afwachting van opkomend tij. Later op de avond lukte het om alsnog los te komen.

Waardoor het schip vast is komen te zitten is niet bekend.

Zie ook:
- Tanker vast voor Boulevard Vlissingen (24-10-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren