Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Veel sigaretten gestolen bij supermarkt

Toegevoegd: 25-10-2014, 14.35 uur
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - Afgelopen nacht hebben dieven rond 03.45 uur bij de EMTÉ-supermarkt aan de Clasinastraat in Arnemuiden ingebroken en ongeveer 60 sloffen sigaretten buitgemaakt. Ook maakten ze enkele losse pakjes sigaretten buit.

De daders arriveerden rond het genoemde tijdstip met een vermoedelijk zilver- of grijskleurige Opel Corsa bij de supermarkt. Uit de auto stapten drie mannen die vervolgens de zaak binnen gingen. Binnen vijf minuten waren de drie alweer gevlogen.

Op camerabeelden is volgens de politie te zien dat de daders allen een slank en atletisch figuur hebben. Eén van de daders had zwarte kleding aan en bedekte zijn gezicht met een bivakmuts en een capuchon.Ook droeg hij handschoenen.

Een tweede verdachte droeg een zwarte glimmende jas, met daaronder een lichtkleurige spijkerbroek en een roze/rood shirt. Voor zijn mond had hij een lichtkleurige doek. De derde verdachte droeg een bruine trui met daarop een wit rond logo op de borst en rug. Verder droeg hij een donkere spijkerbroek en lichtkleurige schoenen.

De politie is op zoek naar getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (27-10-2014 om 06:59)
Ik hoop dat de beelden voldoende duidelijk zijn voor politie om de daders als nog aan te houden
Kush (26-10-2014 om 11:08)
Misschien dat de beelden meteen vrijgeven beter werkt?
Cookie-instellingen beheren