Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man achter tralies wegens poging doodslag

Toegevoegd: 27-10-2014, 19.55 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De 20-jarige Rotterdammer J. G. tegen wie een gevangenisstraf van drie jaar waarvan één jaar voorwaardelijk was gevraagd, is maandag in Middelburg voor een poging doodslag veroordeeld tot 48 maanden cel waarvan 18 voorwaardelijk plus de drie maanden cel die hem van een eerdere veroordeling nog boven het hoofd hingen. Ook moet hij een schadevergoeding van bijna 4500 euro betalen.

G. werd ervan verdacht op 5 april in Goes een man ernstig hersenletsel te hebben bezorgd. De man werd door G. neergeslagen en enkele malen tegen en op het hoofd getrapt. Ook stal hij van de op de grond liggende man honderd euro en een baaltje shag. Een en ander bleek onder meer uit camerabeelden en de verklaring van een meisje dat enige tijd naast hem had gefietst.

Dat er zoals G. beweerde, een dubbelganger in het spel was geweest, achtte de rechtbank uitermate onwaarschijnlijk.

Zie ook:
- Eis celstraf voor toebrengen zwaar letsel (13-10-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren