Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 18 km

Treinverkeer plat door aanrijding betonblok

Toegevoegd: 30-10-2014, 11.58 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Woensdagavond heeft het treinverkeer enige tijd plat gelegen doordat er een trein tegen een betonblok was gebotst.

Het incident vond rond 22.00 uur plaats tussen de stations Kruiningen-Yerseke en Bergen op Zoom. De trein raakte door de botsing beschadigd. Aanwezige treinreizigers werden onder begleiding uit de trein geholpen. De NS zette bussen in en reizigers moesten rekening houden met forse vertraging. Vanmorgen is de normale dienstregeling weer hervat.

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeluk.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (31-10-2014 om 19:55)
Wat een onzin Zeeuw! Dan was er wel eerder een aanrijding gebeurd. Tevens is er niet gewerkt tussen Kruiningen en Bergen op Zoom. Hopelijk wordt de dader gepakt. Dit had ook anders af kunnen lopen!
wim (31-10-2014 om 07:14)
Ik hoop die daar voor verantwoordelijk is snel gepakt kan worden zon ongeval kan veel schade aanrichten waar niemand iets aan heeft met alle gevolgen die daardoor kunnen ontstaan.
Zeeuw (30-10-2014 om 15:22)
Na het groot onderhoud van afgelopen week een betonblok vergeten op te ruimen? Kan gebeuren.........
Henk (30-10-2014 om 12:42)
Dader(s) beseffen niet wat de eventuele gevolgen kunnen zijn. Grote schande en onverantwoordelijk.
Cookie-instellingen beheren