Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 23 km

Preventieve controles bij Kamperland

Toegevoegd: 03-12-2014, 18.20 uur
Door: Manfred Berrevoets

KAMPERLAND - De politie houdt de komende weken preventieve controles in de omgeving van Kamperland. Dit gebeurt zowel in opvallende als onopvallende voertuigen, waarbij speciaal gekeken wordt naar verdachte situaties en de aanwezigheid van mogelijke inbrekers.

De ervaring leert dat ieder jaar in de donkere herfst- en wintermaanden de kans op woninginbraken, overvallen en straatroven toeneemt. Vanaf september jl. zijn er in de omgeving van Kamperland 19 inbraken gepleegd. Daarom let de politie in deze donkere dagen extra op de veiligheid in deze buurt.

Door preventieve controles te houden, inbrekers, overvallers en straatrovers extra in de gaten te houden of door extra energie te steken in het opsporen van daders. Dit heet het Donkere Dagen Offensief.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
lezer (4-12-2014 om 18:54)
Vandaar dat ik zoveel politie zag in de buurt van Kamperland, goede zaak in ieder geval!!! @Arie volgens mij is dat alleen op de A58, niet op de binnenwegen.
Arie (3-12-2014 om 20:20)
19 inbraken in Kamperland sinds september.. dat is behoorlijk veel! Wat ik alleen niet begrijp, alle wegen zijn voorzien van camera's die kentekens registreren.. Dat zou toch moeten kunnen helpen bij het opsporen van criminelen.. Maar daar hoor je dus nooit wat over. Grote gemiste kans!
Ko (3-12-2014 om 19:36)
Scheeuw het van de daken.
Franky (3-12-2014 om 18:44)
Voor de inbreker, aankomende weken Kamperland mijden.... Sarcasme modus uit....
Cookie-instellingen beheren