Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
93 files van totaal 362 km

Dronken Vlissinger in Bergen op Zoom

Toegevoegd: 04-12-2014, 10.49 uur
Door: Rolf de Feijter

BERGEN OP ZOOM - Op de Korte Bosstraat in Bergen op Zoom is in de nacht van woensdag op donderdag een 29-jarige inwoner van Vlissingen aangehouden. Hij bleek onder invloed van alcohol achter het stuur te zitten.

De man reed rond 00.50 uur over de Korte Bosstraat. Midden op de kruising stopte hij met zijn auto en wenkte naar toevallig passerende agenten. Met een zware dubbele tong vroeg hij of de politie hem een parkeerplaats aan kon wijzen om te parkeren. Het parkeren moest hij vervolgens aan een agent overlaten.

De automobilist moest mee naar het bureau voor een ademanalyse. Hij blies een waarde van ruim drie maal de maximale limiet op het ademanalyseapparaat. De wettelijke limiet bedraagt 220 ug/l. De uitslag bedroeg 695 ug/l. Zijn rijbewijs is ingevorderd. De politie maakt proces verbaal op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mimimi (4-12-2014 om 16:34)
ik hoop dat een zware straf wel gepast is, met een dubbele tong praten en dan nog oerstom in een auto stappen, ik vind dronken zijn toch al oerstom.
dr.acula (4-12-2014 om 15:05)
zo zie je maar weer."drank in de man, verstand in de kan". hoe dom kan je dan wezen als je drank op hebt.
Cookie-instellingen beheren