Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
53 files van totaal 188 km

Man in gestolen auto aangehouden

Toegevoegd: 05-12-2014, 12.21 uur
Door: Rolf de Feijter

HOEK - Vrijdagmorgen vroeg is een man op de Hoofdweg bij Hoek aangehouden omdat hij in een gestolen auto reed.

Rond 02.50 uur zagen agenten op de Westerscheldetunnelweg een personenauto rijden. Het bleek dat deze auto op 7 of 8 november jl. in Vlissingen was gestolen. Op de Hoofdweg werd de bestuurder gesommeerd op zijn auto aan de kant te zetten. De 33-jarige man uit Vlissingen werd aangehouden. Hij is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht.

De auto is in beslag genomen en voor verder onderzoek naar het politiebureau gebracht. De bestuurder had een ongeldig verklaard rijbewijs, waar hij ook een bekeuring voor kreeg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (5-12-2014 om 19:08)
Keurig werk van de politie en dat zelfs in de nacht uren goed gedaan.
importzeeuw (5-12-2014 om 16:58)
Het doet me goed te lezen dat ze nog bestaan, die oplettende politie agenten met hart voor hun werk. Dat is weer eens wat anders dan burgertje pesten in ruil voor een vol bonnenboekje. Geluk voor de rechtmatige eigenaar van de auto! Pluim voor deze agenten
Cookie-instellingen beheren