Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bromfietscontrole in de gemeente Goes

Toegevoegd: 07-12-2014, 11.15 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Donderdag zijn in de gemeente Goes bromfietscontroles gehouden in het kader van Brom Effe Normaal.

's Morgens werden op de Edisonstraat dertien bromfietsen gecontroleerd, waarvan drie brommers de constructiesnelheid overschreden en een bromfiets een bekeuring kreeg omdat de spiegel ontbrak. 's Middags controleerden agenten op de Schimmelpenninckstraat in Kloetinge. Van de vijftien gecontroleerde bromfietsen overschreden zes voertuigen de constructiesnelheid. Hier kregen drie bromfietsbestuurders een bekeuring vanwege het ontbreken van een spiegel.

Tijdens de controles zijn drie kentekenbewijzen ingevorderd omdat de snelheid veel te hoog was. Voordat weer op deze bromfietsen gereden mag worden, moeten ze opnieuw door de Rijksdienst voor het Wegverkeer gekeurd worden. De controles, het opleggen van een alternatieve werkstraf en leerstraf, gecombineerd met voorlichting moeten leiden tot een verkeersveiliger gedrag bij jonge bromfietsers.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kansloos (7-12-2014 om 19:39)
Word tijd dat ze eens echte boeven gaan vangen. Scooters komen ontgrenst! uit italie waar ze 75 a 80 km per uur rijden, hier in Nederland knikkeren ze er een prop in, en een varioring waardoor deze gemiddeld 40 a 45 km per uur rijden. Auto's kunnen ook harder dan de toegestane snelheid, deze krijgen ook geen bekeuringen. Overigens vind ik dat een scooter die 45 km per uur rijdt gevaarlijk, heb zelf een scooter die 45 rijdt, en ik word regelmatig ingehaald op een weg waar je 50 mag en waar een doorgetrokken streep staat. ben verdomme bijna 3 keer van die scooter afgereden omdat er een stel idioten zijn die zich er aan ergeren dat de scooters 45 lopen.... in en in triest.r
Sjaak (7-12-2014 om 13:09)
Tja weer een nieuw melkkoetje in de stal van de politie nu vraag ik me af waar de binnenspiegel op gemonteerd moet worden Sjaak
Cookie-instellingen beheren