Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Woninginbraken op Walcheren en Beveland

Toegevoegd: 07-12-2014, 15.39 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Inbrekers hebben bij zes woninginbraken op Walcheren en Zuid-Beveland computerapparatuur, sieraden en geld gestolen. Of het bij al deze inbraken om dezelfde daders gaat is niet bekend.

Zaterdagavond werd een inbraak in een woning aan de Steenloperstraat in Middelburg gemeld. Er was een raam opengebroken. Rond hetzelfde tijdstip werd ook in de naastgelegen Zilvermeeuwstraat ingebroken. Diezelfde avond werd ook een inbraak ontdekt in Grijpskerke door de bewoners van een woning aan de Schuitvlotstraat.

Zaterdagmiddag of avond is er ook ingebroken in een woning aan de Postweg in Kapelle. Ook daar was er een raam geforceerd. Zaterdagavond laat ontdekten ook de bewoners van een huis aan de Kelderweg in Aagtekerke bij thuiskomst dat er bij hen een raam was opengebroken.

Diezelfde avond meldden de bewoners van een woning aan de Zuidweg in 's-Heer Abtskerke dat er bij hen was ingebroken. Ook hier was een raam vernield. Van de daders ontbreekt nog ieder spoor. De politie zoekt getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren