Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 29 km

Tweetal opgepakt voor diefstal oude apparatuur

Toegevoegd: 08-12-2014, 11.54 uur
Door: Rolf de Feijter

SEROOSKERKE (W) - Twee inwoners van Zierikzee zijn maandagmorgen rond 04:20 uur in Serooskerke(W) aangehouden voor diefstal.

Een getuige had gezien dat het tweetal van 35 en 49 jaar uit containers op het terrein van de milieustraat aan De Zompe oude huishoudelijke apparaten had weggenomen. Na de diefstal waren zij in hun auto gestapt en weggereden. Agenten werden op de melding afgestuurd en kwamen hen in de auto tegen.

In het voertuig lagen onder andere oude stofzuigers en computers. Zij zijn aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex van de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (10-12-2014 om 08:39)
ja hebben ze niks beters te doen het zijn zelf de grootste dieven zij hebben 70 duizend euro aan spullen van mij in beslag genomen nu zijn mijn spullen weg en kan ik 10000 krijgen en anders kan ik kapot vallen de POLITIE IS JE BESTE VRIND JA 2 METER ONDER DE GROND JA!!!
Jan (8-12-2014 om 13:43)
wat een flauwekul en een hoop tijd plus geld verspilling. laat ze gelukkig zijn met die oude troep
adrie (8-12-2014 om 13:24)
Tjonge,tjonge... wat een misdrijf. als ik zie wat er wordt weggegooid zou je ze bijna vindersloon geven!!
Cookie-instellingen beheren