Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
33 files van totaal 101 km

Vermiste kinderen Kloetinge terecht

Toegevoegd: 10-12-2014, 11.23 uur - Update: 10-12-2014, 12.02 uur
Door: Rolf de Feijter

KLOETINGE - In Kloetinge zijn woensdagmorgen twee kinderen van 9 jaar oud vermist geweest. De twee waren binnen een uur weer terecht.

Rond 11.15 uur werd via Burgernet een bericht verspreid over de vermissing van de twee; een jongen en een meisje. Ze zouden zijn weggelopen vanaf de Oostmolenweg. De jongen had een baluwe spijkerbroek aan en draagt een blauwe trui. Het meisje droeg een roze trui en lichte jeans.

Rond 12.00 uur waren de beide kinderen weer terecht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bfg (10-12-2014 om 17:13)
Beste Jaap altijd voorzichtig zijn met dit soort uitspraken als je de achtergrond van deze kinderen niet kent. Dan heb je waarschijnlijk geen goed gevoel meer over je commentaar.
Jaap (10-12-2014 om 13:04)
In deze tijd van mobieltjes enz.... raken we direct in paniek als we eventjes niet weten waar onze kinderen zijn. Ik heb hier geen goed gevoel bij. Nog een paar van deze berichten en niemand neemt het nog serieus, ik althans niet. Ffff nuchter worden en blijven!
Cookie-instellingen beheren