Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man toont geslachtsdeel bij verzorgingstehuis

Toegevoegd: 11-12-2014, 10.02 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - In de nacht van woensdag op donderdag is bij het verzorgingstehuis aan het Weyevlietplein in Vlissingen een man aangehouden omdat hij zijn geslachtsdeel aan bewoners toonde.

De politiemeldkamer kreeg om 00.05 uur een melding dat een man tegen de ramen bonkte. Vervolgens liet de man zijn broek zakken en toonde zijn geslachtsdeel. Agenten troffen in het trappenhuis van het gebouw een man aan. Hij voldeed aan het signalement, die aan de politie was doorgegeven.

De 31-jarige Vlissinger werd aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (15-12-2014 om 18:22)
Hier kan je niet zeggen verstand komt met der jaren nee deze mensen hebben niet meer verstand zo is gebleken.
Lenie (11-12-2014 om 23:06)
Hoe kwam hij binnen? De toegangsdeur is dag en nacht van buitenaf niet te openen, tenzij je een sleutel hebt. Het was nu maar een potloodventer, maar blijkbaar is er toch een mogelijkheid om 's nachts binnen te komen. Daar maak ik me meer zorgen over maken dan over deze man, die natuurlijk ook hulp nodig heeft, anders doe je zoiets niet.
Jan (11-12-2014 om 18:49)
moeten lachen hebben ze denk ik niet patatje,anders bellen ze de politie niet,ik zelf als man zou er geen problemen mee hebben als er een vrouw voor mijn raam zou staan die haar broek liet zakken om haar poes te laten zien.ik zou ze zelfs binnen roepen als ze er leuk uitziet haha
jan (11-12-2014 om 15:03)
En bovendien: met al die koude wind krimpt het een en ander wel heel snel en zichtbaar !!
patatje (11-12-2014 om 14:07)
Het zou toch triest zijn als een bejaarde er een hartaanval van kreeg John! Maar waarschijnlijk hebben ze alleen maar moeten lachen om het idiote gedrag...
john (11-12-2014 om 12:28)
jeetje meneer of mevrouw Muller , dat is wel een hele preutse overdreven reactie hahaha, het is maar een piemeltje en vast heel erg klein van de kou dus zo een drama is het nu ook weer niet en om iemand daarvoor uit de maatschappij te trekken hahaha, ik vind uw reactie meer beangstigend als ik eerlijk ben.
Cookie-instellingen beheren