Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 95 km

Auto in brand door vuurwerk Vlissingen

Toegevoegd: 12-12-2014, 15.46 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Op de Schuitvaartgracht in Vlissingen is vannacht een auto vermoedelijk door vuurwerk in brand gevlogen.

Omwonenden belden rond 00.55 uur de hulpdiensten nadat ze een harde knal hoorden en een auto in brand zagen staan. Nadat de brandweer het voertuig rond 1.30 uur had geblust stelde de technische recherche ter plaatse een onderzoek in. Vervolgens is de auto in beslag genomen en weggesleept voor verder onderzoek.

rijdagmiddag hield de politie een buurtonderzoek. Van een dader ontbreekt nog ieder spoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
job (14-12-2014 om 20:36)
Jullie zijn zelf nooit 16 geweest geloof ik... vuurwerk niet verbieden, dat is namelijk al verboden. (mag pas op 31 december). Het is alleen niet te handhaven.
Willem (14-12-2014 om 02:21)
Ik ben het wel eens met diegenen die strenger optreden willen tegen het illegaal afsteken van vuurwerk. Er is echter één groot probleem: het is eigenlijk nauwelijks te handhaven. Kijk maar eens naar het aantal straten in zelfs een kleine stad als Vlissingen. En kijk dan nog eens naar het aantal agenten die op een willekeurig ogenblik dienst heeft. Het probleem wordt dan wel duidelijk. Bovendien hebben die agenten nog wel meer te doen; inbraken, criminaliteit in het algemeen, dronken automobilisten, etc, etc. Iedereen die met ongewenst gedrag van anderen te maken krijgt, vindt dat de politie dáár meer aandacht aan moet geven..... Ook een politieman/vrouw kan maar op één plaats tegelijk zijn....
Willem. (13-12-2014 om 11:22)
Dit loopt steeds verder uit de hand, zo snel mogelijk verbieden deze rommel, legaal of illegaal het is dezelfde brok ellende en overlast iedere keer moet het weer meer en weer harder, een noodwet er op en nog voor 31 december een algeheel verbod op dit ''oorlogstuig'' want meer is het niet. En verkopers denk eens na waar u mee bezig bent, geld is niet alles, kijk eens naar de ellende die jullie mede veroorzaken.
t is wat (13-12-2014 om 09:07)
Peter helemaal mee eens. Alleen om 12 uur zal ik het wel missen, maar sta dan alleen het siervuurwerk toe! Die bommen en granaten moeten gewoon idd verboden worden. Ze zijn nog laf ook, diegenen die dat afsteken... Ik zeg: geef je gewoon aan bij de politie!! Vervolgens moet de politie hem/hen tot en met 1 januari opsluiten.... Gelukkig nieuwjaar gewenst! (en sterkte voor degene van wie de auto was...)
vlissingse (13-12-2014 om 00:26)
@ peter: spreek voor jezelf, want er zijn genoeg mensen die wel van vuurwerk houden maar dan wel op de dag dat het afgestoken mag worden. Ze moeten gewoon strenger optreden tegen degene die het eerder doen. Elke avond zijn er knallen in de buurt van de vincent van goghlaan en politie..... die is ver te zoeken. Zitten zeker weer aan de koffie in plaats van wat goed te doen
peter (12-12-2014 om 18:55)
Het wordt tijd dat die troep verboden wordt, niemand is er bij gebaat, alleen de winkeliers, puur winstbejag als je al die folders ziet, het wordt toch wel 2015.
Cookie-instellingen beheren