Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 40 km

Beschonken bestuurder weigert medewerking

Toegevoegd: 13-12-2014, 11.33 uur
Door: Rolf de Feijter

RILLAND - Agenten hebben op de Saaftingestraat in Rilland een 24-jarige man uit de gemeente Reimerswaal aangehouden. De man zat met alcohol op achter het stuur. Omdat de man niet wilde meewerken is hij afgevoerd naar het politiebureau.

Agenten zagen de auto van de verdachte rond 0.20 uur rijden op de Hoofdstraat. Omdat het voertuig hard reed en er een aanhanger achter hing waarvan de lading los lag werd besloten de bestuurder een stopteken te geven.

Toen de dienders de man aanspraken roken ze direct een alcohollucht. Een blaastest wees uit dat de man gedronken had. Voor verder onderzoek moest de man mee naar het bureau. Hij weigerde echter alle medewerking. Daarop is hij aangehouden, tijdens zijn aanhouding verzette de man zich. Op het politiebureau blies de man 270 ug/l. Hij is na verhoor met een proces-verbaal op zak heen gezonden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
duveltje (14-12-2014 om 08:47)
die is flink de sigaar, niet meewerken is de hoogste straf ......
Jan (13-12-2014 om 12:20)
Weer zo ´n moordenaar met 4 wielen ,ze begrijpen het nog steeds niet die zuipen ,meenemen die gasten na het eerste beste ongeluk wat zich voor doet met alcohol dan dringt het mischien door wat een ander moet opruimen
Cookie-instellingen beheren