Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Mannen laten broek zakken op markt Goes

Toegevoegd: 14-12-2014, 11.47 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Op de Grote Markt in Goes zijn zaterdagavond een 50-jarige man uit de gemeente Reimerswaal en een 36-jarige man uit de gemeente Kapelle aangehouden.

Ze lieten rond 23.15 uur bij het naar buiten gaan van een horecagelegenheid hun broek zakken richting een aantal surveillerende politieagenten. Vermoedelijk was het tweetal dronken. Een agente sprak de 36-jarige man aan en vroeg om zijn legitimatie. De man kon deze niet tonen. Toen de agente hem wilde aanhouden voor schennispleging en niet kunnen tonen van zijn legitimatie verzette de verdachte zich tegen zijn aanhouding en probeerde een agent te schoppen. De man is tegen de grond gewerkt en afgevoerd naar het politiebureau.

Ook de 50-jarige man werd aangehouden voor schennispleging. De verdachte had bovendien geen legitimatie op zak. Bij zijn aanhouding beledigde hij de dienders. Bij zijn insluiting op het politiebureau gedroeg hij zich zeer agressief waardoor agenten hem met moeite in zijn cel konden krijgen. Het tweetal is vast gezet.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ramon v tatenhove (16-12-2014 om 17:41)
dr mag ook niks meer, gezellig eve wat drinken in goes eve wat gekkigheid is niet leuk hoor hahaha bekrompen gedoe
lezer (14-12-2014 om 21:28)
dhr Vluggen vindt dat dit allemaal moet kunnen, de 'hermandad' moet toekijken en het liefst lachen. Waar ligt de grens? Gelukkig is dat niet gebeurd en worden deze stakkers op hun plaats gezet.. 36 en 50 jaar en je zo misdragen; schandalig!!
Anneke (14-12-2014 om 16:21)
Wat een stakkers zeg, ben je nb 36 en 50 jaar....die worden dus nooit volwassen - dus ook geen AOW :-)
Mar (14-12-2014 om 15:48)
Tja als er drank is in de man, is de wijsheid in de kan. Jammer dat men nou niet eens een keer normaal gedrag kan vertonen na een avondje stappen....
a.g.vluggen (14-12-2014 om 15:38)
Wat een commotie en wat een "kranig optreden"van de Hermandad. Heel snel werd een oordeel geveld. "Er werd hier schennis gepleegd". De Openbare Eerbaarheid was geschonden. Enfin, wat er in de nachtelijke uurtjes allemaal in Goes kan plaats vinden, het is werkelijk geweldig. De beschonkenen gebruikten een vorm van communicatie die wel bekend is, maar slechts wordt gebruikt wanneer men in kennelijke staat verkeert, en die niets te maken heeft met 'schennis plegen' .
chuckles (14-12-2014 om 12:18)
gaat lekker daar in Goes
Cookie-instellingen beheren