Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee mannen opgepakt met inbrekerswerktuig

Toegevoegd: 15-12-2014, 10.19 uur
Door: Rolf de Feijter

NOORDWELLE - Zondagmorgen vroeg zijn op de Rampweg in Noordwelle twee mannen aangehouden. Zij gedroegen zich verdacht en hadden spullen bij zich om in te kunnen breken.

Een alerte getuige zag zondagavond rond 23.45 uur in de buurt van een vakantiepark dat twee mannen zich vreemd gedroegen. Onder andere zag deze vrouw dat de mannen zich bij het passeren in het gras verstopten. Ze twijfelde geen moment en belde onmiddellijk de politiemeldkamer. Agenten gingen polshoogte nemen en troffen de mannen aan. Ze voldeden aan het signalement. Zij werden aangehouden en naar het politiebureau in Zierikzee gebracht. Het gaat om een 21-jarige man uit Vlaardingen en een 22-jarige man uit Schiedam.

In de personenauto troffen de agenten diverse spullen aan die gebruikt kunnen worden om in te breken. De mannen zijn voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg overgebracht, waar ze zijn ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren