Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 22 km

Man met inbrekerswerktuigen opgepakt

Toegevoegd: 23-12-2014, 10.11 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - Een 36-jarige man is aan de Acaciastraat in Terneuzen aangehouden omdat hij zonder verlichting reed op zijn fiets. Bij controle bleek dat hij verschillende inbrekerswerktuigen bij zich had.

Agenten zagen de man afgelopen nacht rond 02.25 uur fietsen op de Erasmusstraat. De man voerde geen verlichting op zijn fiets en was geheel in donkere kleding gehuld. Hij had een grote tas bij zich. De dienders vertrouwden het niet en besloten hem te volgen. Daarbij zagen ze ook dat de man een paspoort liet vallen. Vervolgens lieten ze de verdachte stoppen.

In de tas die de man bij zich had zaten verschillende inbrekerswerktuigen zoals een breekijzer, kniptangen, handschoenen en een zaklamp. Daarop is de man direct aangehouden en de spullen zijn in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (24-12-2014 om 22:46)
Eindelijk een goede actie van de politie, en Reuling, u bent een aap die roeptoetert want hij was op de fiets en niet met de auto, en dan nog, met een breekijzer ,kniptang en zaklamp midden in de nacht en dan zonder licht op de fiets.en wel licht bij je hebben maar het niet voeren is alleen al verdacht toch goed dat er politie is
lizzy (24-12-2014 om 13:01)
goede actie van politie !! het is vandaag de dag gewoon nodig om alles en iedereen te controleren en zeker bij nacht en ontij . maar ook al gewoon overdag ben je niet gerust op straat . meer blauw op straat . politie gewoon zo doorgaan ! is nodig en dit is mijn eerlijke mening .
Choco (24-12-2014 om 11:10)
Wat een domme en kortzichtige reactie van Reuling, de bevoegdheden van de politie zouden nog verder uitgebreid moeten worden om nog preventiever te werk te kunnen gaan, met name in de nacht. We willen toch allemaal dat het steeds meer aanwezige tuig wordt aangepakt?
Arie (24-12-2014 om 09:52)
Beste H.F.M.Reuling, Het gaat hier niet om een auto, maar om een fiets!!!!! En het is wel verdacht dat je zulke atributen in je fietstas vervoert!!! Een auto heeft vaak al standaard spullen voor pech gevallen, en daar zullen ze je niet voor aanhouden!!
Damo (24-12-2014 om 03:46)
@H.F.M.Reuling misschien is het u ontgaan en mag de politie momenteel preventief fouilleren in gemeente Terneuzen. Daarbij reed deze meneer niet in een auto, maar op een fiets. Eerst lezen en uzelf informeren voordat u gaat schreeuwen
lezer (24-12-2014 om 01:29)
Niet dat ik gek ben op het inbrekers gilde maar er word ineens wel heel erg gefocused op eventuele inbrekers terwijl we door de witte boorden criminelen 100000000 x meer het schip in gaan..overal om zeeuwse steden hangen waarschuwingen tegen inbrekers ..terwijl er met ons geld veel ergere dingen gebeuren momenteel en wij "doneren" aan een veel groter dieven gilde .
Cookie-instellingen beheren