Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 24 km

Fors te hard: Nieuwe jaar zonder rijbewijs

Toegevoegd: 01-01-2015, 20.46 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 33-jarige man uit de gemeente Hulst is het nieuwe jaar moeten beginnen zonder rijbewijs. De man reed op oudejaarsdag fors te hard.

Volgens de politie werd de man betrapt toen hij 188 kilometer per uur reed op de Sloeweg Noord bij Vlissingen. De man werd betrapt met behulp van laserapparatuur.

De maximale toegestane snelheid op voornoemde weg is 100 kilometer per uur. De man reed dus maar liefst 88 kilometer per uur te hard.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Grijpskerker (2-1-2015 om 19:44)
@Vlissinger Is er bij u met Oud en Nieuw iets verkeerd gegaan? We hebben in Nederland met elkaar regels afgesproken en ik vind het prettig om het gevoel te hebben dat mensen zich daar aan houden. Zo kan ik met een gerust hart mijn kind aan het verkeer laten deelnemen en hoef ik niet bang te zijn dat zotten als u met 80 km/uur door een woonstraat rijden. Ga u diep schamen!
Nina (2-1-2015 om 10:22)
Lekker voor hem, ben je 33 jaar kan je lekker lopen hahaha
Ger (2-1-2015 om 10:20)
ha das mooi, van mij mogen ze elke dag daar meten ze vliegen als gekken daar, koplampen actie zou ook mogen hoeveel er daar niet rijden met te felle lampen erin en heel vaak defecte..
herman (2-1-2015 om 09:04)
Fikse boete laten betalen,rijbewijs vernietigen,een paar jaar rijontzegging,en daarna opnieuw lessen nemen en dat ook betalen natuurlijk,misschien zal de man nu wel naar de snelheid kijken wat hij mag rijden?
wim (2-1-2015 om 07:17)
bij deze snelheid van 188 km vraag je wie doet nu zoiets dat zijn mensen die geen verantwoordelijk gevoel hebben dus horen niet meer in bezit van een rijbewijs te bezitten
Vlissinger (1-1-2015 om 23:26)
Gelukkig krijgt hij z'n rijbewijs snel terug en daarbij een schade vergoeding van justitie. Elke overtreding van 30+ met een lasergun is namelijk ongeldig omdat de bewijslast in dit geval bij justitie ligt. En bewijs hebben ze niet omdat een lasergun niks vastlegt en ambtseed niet voldoende is in deze. helaas justitie 0-1.
Cookie-instellingen beheren