Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
34 files van totaal 124 km

Man stapt ondanks rijverbod in auto

Toegevoegd: 02-01-2015, 13.10 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een 59-jarige man uit de gemeente Terneuzen is kort na het invorderen van zijn rijbewijs toch weer in de auto gestapt. Toen hij voor de tweede keer betrapt werd is hij aangehouden.

De man werd donderdag rond 21.20 uur op de Meester. F.J. Haarmanweg aan de kant gezet. De politie had een melding binnen gekregen dat de verdachte met zijn auto over de weg slingerde. Agenten namen een blaastest bij hem af. Hij blies 975 ug/l, ruim vier keer de toegestane hoeveelheid. Zijn rijbewijs werd direct ingevorderd. Daarnaast kreeg hij ook een rijverbod uitgereikt.

Rond 23.10 uur werd de man op dezelfde weg opnieuw betrapt. Hij was weer achter het stuur van zijn auto gekropen. Agenten gaven de verdachte een stopteken en hielden hem aan. Na verhoor is hij met een proces-verbaal naar huis gestuurd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (5-1-2015 om 12:32)
zijn rijbewijs afgepakt en een rijverbod? ik dacht dat rijden zonder rijbewijs al verboden was, dan wordt hij voor de 2de keer betrapt en zend de politie hem met een proces verbaal weer naar huis, zodat hij weer fijn in zijn auto kan stappen en verder rijden? waarom wordt na het plegen van dat misdrijf zijn auto niet in beslag genomen?? als een jongere of 20ger dit zou flikken word er wel hard opgetreden en wordt je genaaid door politie waar je bijstaat weet ik uit ervaring van een kennis maar ben je de 50 gepasseerd worden agenten inneens een stuk soepeler en dan vind men het raar dat er geen respect voor agenten meer is bij deze jongeren
wim (2-1-2015 om 18:58)
Wat kan een mens toch verschrikkelijk stom doen om met zoveel drank achter stuur auto te gaan rijden en nog stommer voor de tweede maal op de zelfde avond met de auto was gaan rijden en gelukkig gepakt is,voor zulke onmensen het rijbewijs voor goed innemen voor dat er slacht offers vallen
Cookie-instellingen beheren