Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje nacht in ziekenhuis na ongeluk Goes

Toegevoegd: 03-01-2015, 10.55 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Het meisje dat gisteren in Goes zwaargewond raakte bij een aanrijding in Goes heeft de nacht door moeten brengen in het ziekenhuis. Dat meldt de politie.

Het meisje, 9 jaar oud en afkomstig uit Goes, kwam rond 16.34 uur op de kruising van de Parkweg met de Nassaulaan en de Louise de Colignylaan in botsing met een personenauto. De auto werd bestuurd door een 39-jarige man uit Goes. Hij werd na de botsing aangehouden om te worden verhoord.

Het slachtoffertje is na behandeling ter plaatse met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam. De traumahelikopter is vervolgens ook naar Rotterdam gevlogen. Volgens de politie het het meisje in ieder geval een gebroken sleutelbeen.

De politie heeft ter plaatse uitgebreid onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk. 

Zie ook:
- Meisje zwaargewond bij ongeluk Goes (02-01-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeffrey (5-1-2015 om 14:43)
Hartelijk dank voor de positieve reacties van eenieder . Met mijn dochtertje gaat het de goede kant op. Sinds gisteren kijkt ze helderder uit haar ogen en heeft weer kleur in haar gezicht. @freddy Het is goed. Daarom wilde ik mijn verhaal doen zodat iedereen weet hoe het echt allemaal is gegaan.
Tamara (5-1-2015 om 10:27)
Conclusie: Niet te snel oordelen dus! Maar wat fijn dat het mee mag vallen! Kreeg echt rillingen toen ik dat fietsje zag liggen op de foto!
Goes (4-1-2015 om 21:29)
Sterkte Jeffrey!
Freddie (4-1-2015 om 11:23)
Jeffrey . Bedankt voor Uw uitleg. Hopelijk gaat het nu beter met haar. Dit was weer eens een voorbeeld van ongeinformeerd conclusies trekken. Ik schaam me een beetje. Vr.Gr. .
Jeffrey (4-1-2015 om 10:27)
@Freddy mijn dochtertje had 1 oog dat wegtrok waarbij gedacht werd aan mogelijk hersenletsel. De traumaheli was daarom opgeroepen door de Rapid Response. Samen met het ambulancepersoneel zijn we 1 uur beziggeweest voordat we met de ambulance naar Rotterdam konden vertrekken. De trauma arts is uit voorzorg met ons meegegaan op de ambulance. Dat we niet met de heli zijn gegaan is omdat het ernaar uitzag dat de situatie mbt het oog verbeterde en het beter was om met de ambulance te gaan. Het is overigens wel zo dat mijn dochtertje een minuscule bloeding had maar gelukkig niet in de hersenen. Maar geloof me op het moment dat je kind daar ligt dan is je angst dat ze onder je handen wegglijdt
Jeffrey (4-1-2015 om 02:15)
@freddy. Mijn dochtertje is met spoed naar Rotterdam gebracht omdat 1 oog wegtrok en ze mogelijk hersenletsel zou kunnen hebben. Dat is ook waarom de traumaheli was ingezet. De trauma arts is ook met ons meegereden naar Rotterdam om de situatie in de gaten te houden . Onderweg in de ambulance was ook besloten dat ze niet met de heli zou gaan omdat ze al beter reageerde . Alles bij elkaar is het ambulancepersoneel samen met mij een uur bezig geweest eer we vertrokken met de ambulance. Bij de scans is gebleken dat ze een bloeding had maar godzijdank niet in de hersenen.
Cookie-instellingen beheren