Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 27 km

Televisie-dief opgepakt in Terneuzen

Toegevoegd: 04-01-2015, 10.42 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Agenten hebben vanochtend een 21-jarige man uit Halsteren aangehouden. Hij heeft volgens de politie op 1 januari rond 1.00 uur een televisie ontvreemd uit een woning aan de Zeven Triniteitsstraat in Terneuzen.

De man is vermoedelijk door een openstaande achterdeur de woning binnen gegaan en heeft daar de televisie meegenomen. Een getuige die op de bank in de woning lag te slapen heeft de verdachte nog gezien en is hem achterna gegaan, maar kon hem niet achterhalen.

Op basis van zijn getuigenverklaring kon de politie de verdachte op vanochtend rond 7.05 uur in een woning in Terneuzen aanhouden. De televisie is nog niet terecht. De man staat bij de politie te boek als veelpleger. Hij is ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anneke (4-1-2015 om 23:33)
@Ger: helemaal mee eens! Ook al houdt het dan nog niet op, ze zijn in ieder geval te herkennen als tuig!
hans (4-1-2015 om 18:15)
wat moest tie met dat ding???nieuwjaarsconcert kijken?? was nou wezenlijk waar niks op dat ding!! ps was nie zo moeilijk te volgen,had kabel verlengd voor meer zenders.
barbarea (4-1-2015 om 16:57)
nou ger, verhuis dan naar het midden oosten waar ze nog lijfstraffen uitvoeren, daar zijn ze vast net zo gezellig als u.
ed (4-1-2015 om 16:02)
Precies Ger
willem77 (4-1-2015 om 14:27)
schandpaal herinvoeren op de markt--kist rotte tomaten en overjarige eieren neerzetten--3 worpen voor een kwartje. en dat een weekje volhouden--de opbrengst naar een goed doel: de AA. beter dan: "en nu nooit meer doen he."
ger (4-1-2015 om 11:58)
weer en nog een keer weer een bekende van de politie, wordt tijd dat we terug gaan naar de middeleeuwen en dat soort luit de hand af hakken en geen uitkering geven...
Cookie-instellingen beheren