Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 33 km

Politie dringt verkeerde huis binnen

Toegevoegd: 05-01-2015, 20.37 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - De bewoner van een huis in Goes keek zondagavond vreemd op toen hij thuis kwam.

De politie was met geweld de woning aan de Sleutelkenswei binnengetreden en doorzocht daarbij het hele huis. Volgens een politiewoordvoerder zou er via 112 een melding binnengekomen zijn van vermoedelijk een zelfdoding die aan de gang was of al gebeurd zou zijn. Al snel was duidelijk dat de melder het verkeerde huisnummer had doorgegeven.

Na enig speurwerk van de politie bleek het op het goede adres niet te gaan om een zelfdoding maar een medische kwestie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Natuurlijk (6-1-2015 om 17:12)
Tja, onder een steen of veilig achter je kantoorraam, terwijl heel de wereld en leven aan je voorbij trekt, gebeuren zulke dingen niet. Klagen kunnen we wel!
Nuchterheid (6-1-2015 om 14:45)
Wat een reacties weer... Ik neem aan dat een beetje normaal persoon na uitleg van de politie hier wel overheen kan stappen en er geen slapeloze nacht aan over zal houden. Wees blij dat de politie ingrijpt! En er staat ook nergens dat de bewoner de schade zelf moet betalen. Uiteindelijk was er wel degelijk wat aan de hand. .
@burger (6-1-2015 om 10:41)
@burger: je hebt helemaal gelijk, de politie kan beter eerst eens aan de bel bij alle buren, dan telefoonnummer bewoner opzoeken en bellen, als dat allemaal niets oplevert kunnen ze altijd de deur nog inbeuken om degene die aan dat touw hangt eraf te halen, scheelt weer reanimeren als het zo lang duurt, want leven doet ie dan meer meer ! Natuurlijk reageert de politie gelijk, snelheid is in zo'n situatie geboden. Fouten worden gemaakt, zeker als ze een verkeerd adres van een melder doorkrijgen. Nu kost het alleen maar een deur ipv een leven. Top gedaan politie.
Annie (6-1-2015 om 09:58)
Wat een afgang door wie word de schade vergoed...door de bewoner zelf bij mij hebben ze ook een kunstof voordeur ingetrapt schade 400 euro wie moest dat betalen ikke
Rick (6-1-2015 om 09:51)
Erik, "zowel mentaal als materieel" zal je bedoelen..... Een excuus (enkelvoud) is op z'n plaats. Maar je hebt gelijk; vergoeden en flink ook!!
Erik (6-1-2015 om 06:32)
En nu ? Nu zit de bewoner met " de gebakken peren " ? Wie draait er op voor de schade, zowel mentaal als materialistisch ? Een excuses is zeker op z'n plaats.
Cookie-instellingen beheren