Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 21 km

Vrouw en honden achtergelaten na aanrijding

Toegevoegd: 06-01-2015, 09.11 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Maandagmiddag is op het Griffioenpad in Middelburg een voetgangster met haar hondje door een brommer aangereden. De bestuurder liet de vrouw gewond achter.

Rond 17.30 uur liep de 51-jarige vrouw uit Middelburg met twee honden bij het bruggetje in de omgeving van de school. Plotseling kwam er een onverlichte brommer aanrijden. Deze reed over één van de honden, welke ten val kwam. Toen de vrouw naar de hond liep, reed de bromfietser op de vrouw af. Hij reed tegen de vrouw aan, die op het asfalt van het fietspad viel. De bromfietser reed daarna weg richting de Laan der Verenigde Naties. De vrouw raakte gewond aan haar gezicht en liep kneuzingen op aan een arm en een been. Ze is voor behandeling naar de huisartsenpost in Vlissingen gegaan. Daarna deed ze aangifte bij de politie. De hond lijkt niet gewond en hoefde voorlopig niet naar een dierenarts.

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval en de indentiteit van de bromfietser. Mensen die meer informatie hebben over het ongeval of de bestuurder van de (onverlichte) bromfiets kunnen contact opnemen via 0900-8844. Anoniem kan dit via 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcel (8-1-2015 om 18:11)
@con ik zeg toch ook dat het niet goed te praten is. De bromfietser mag daar helemaal niet komen. Maar dat betekend niet dat de hondenbezitter ook maar onzichtbaar moet zijn.
Marina Siebkes (8-1-2015 om 10:33)
Natuurlijk Sonja, heel logisch dat je als de mevrouw niet reageert of niet op een correctie manier, je gewoon even over een hond heen rijdt, die kan er al helemaal niets aan doen.
Monique (7-1-2015 om 18:49)
Wat erg als zoiets je overkomt! gelukkig valt het letsel mee. Onbeschoft om door te rijden hoop dat ze dader vinden en dat er een fikse taakstraf en boete volgt. @sonja je zegt verder geen oordeel te hebben maar je hebt je oordeel behoorlijk tentoongesteld hier, vind jouw mening minstens zo asociaal en onbeschoft als die van de bromfietser.
sonja (7-1-2015 om 11:40)
Om te beginnen, ik heb zelf een hondje, maar als ik op de fiets ben, zie je mensen met zo'n (fijne??) uitrollijn lopen, soms ook op het fietspad, die niet reageren of wel heel boos kijken, als je je fietsbel laat horen. Daar is het fietspad ook niet voor. Brommer verlichting of niet, deze hoor je ook aankomen.Ja die man moet een fikse boete krijgen, !!, maar heeft zich waarschijnlijk geërgerd aan de 2 honden op het fietspad. Denk zelf dat die mevrouw toch ook geen rekening met fietspad gebruikers heeft gehouden. 2 schuldig?.Je kan niet anders dan die bromfietser veroordelen, maar denk dat die mevrouw niet geheel onschuldig is. Weet iemand wat ze b.v. heeft geroepen, waardoor deze reactie v.d. bromf.. Verder geen OORDEEL, WAS ER NIET BIJ!
han (7-1-2015 om 07:48)
hoe gaat het nu met de vrouw en haar hondjes ,ja ik ben ook op zo'n manier een hondje kwijt geraakt,maar dan iemand die met de auto de stoep op reed
con (7-1-2015 om 07:04)
@marcel, er stond ook in dat de brommer ONVERLICHT was.....vergeet je dat ff niet dan ?
Cookie-instellingen beheren