Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
122 files van totaal 429 km

Vrouw gewond door mishandeling Breskens

Toegevoegd: 07-01-2015, 16.29 uur
Door: Rolf de Feijter

BRESKENS - Dinsdagavond werd een vrouw bij haar woning aan de Ghistelkerke in Breskens opgewacht door twee mannen en vervolgens mishandeld. De vrouw raakte daarbij licht gewond.

Toen het 37-jarige slachtoffer die avond rond 21.50 uur bij haar woning uit haar auto stapte werd zij overrompeld door twee onbekende mannen en tegen de grond gewerkt. Vervolgens kreeg zij enkele slagen in haar gezicht en tegen haar lichaam. De daders dwongen haar vervolgens om mee te lopen naar de nabijgelegen garageboxen. De vrouw wist door luid te gillen de aandacht te trekken van de buren. Hierop sloegen de daders op de vlucht.

Van de verdachten is bekend dat zij ongeveer tussen de 1.75 en 1.85 meter lang zijn, een breed postuur hebben en in het zwart gekleed waren. Vermoedelijk zijn de mannen kort na het incident snel weggereden met een auto. De recherche heeft de zaak in onderzoek. Inmiddels heeft er een buurtonderzoek plaatsgevonden. De politie vraagt mensen die meer informatie hebben over deze zaak contact op te nemen via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
un echte zeeuw (8-1-2015 om 10:44)
Een vreemd verhaal ?
wim (8-1-2015 om 07:32)
Wat een optreden van die vrouw zeg waardoor die twee laffe kerels het op een lopen zetten hoop dat ze gevonden worden
peter (7-1-2015 om 17:26)
Wat een stel helden, 2 flinke kerels, tegen 1 vrouw.
Cookie-instellingen beheren