Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 182 km

Kapot achterlicht leidt naar hennep

Toegevoegd: 14-01-2015, 10.37 uur
Door: Roland de Jong

HULST - Een 43-jarige man uit Hulst is dinsdag op de Gentsevaart in zijn woonplaats aangehouden. De verdachte reed in een busje met een kapot achterlicht. Toen agenten hem hier voor een stopteken gaven ontdekten ze in de laadruimte van zijn bus hennepafval.

De dienders zagen de man rond 23.30 uur het bestelbusje rijden op de N290. Omdat het busje geen achterlicht voerde werd het voertuig op de Gentsevaart aan de kant gezet. Het viel de agenten direct op dat er afvalzakken in de laadruimte lagen.

Bij nadere inspectie bleek in de vuilniszakken hennepafval te zitten. Daarop is de bestuurder direct aangehouden en de auto in beslag genomen. De vijf zakken hennepafval zijn na onderzoek vernietigd. De verdachte is ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
peter (14-1-2015 om 13:33)
nou hier bij heinkenszand zag ik gisteren er een zonder licht rijden, wat heeft die dan wel niet, een farm met wietplanten, hahahahahahahahhahahha
Jac (14-1-2015 om 11:38)
Hennep afval bevat toch geen THC, kun je toch niet oproken. Is dan toch gewoon het zelfde als groenafval. Hoe kunnen ze je hier dan voor oppakken, puur alleen hiervoor, of hebben ze dan bij hem thuis verder gezocht en de echte wiet en/of kwekerij gevonden?
Cookie-instellingen beheren