Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
61 files van totaal 214 km

Man slaat buschauffeur in Middelburg

Toegevoegd: 14-01-2015, 13.36 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Agenten hebben op de Spinhuisweg in Middelburg een 36-jarige Middelburger aangehouden. Hij zou een buschauffeur geslagen hebben.

De verdachte zat nog in de bus toen hij dinsdag rond 13.00 uur werd aangehouden. Hij zou een woordenwisseling gehad hebben met de buschauffeur en hem daarop hebben geslagen. De chauffeur zette daarop de bus aan de kant en waarschuwde de politie.

Het slachtoffer hield aan de mishandeling een snee in zijn gezicht, een blauw oog en een gezwollen neus over. De verdachte is ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (18-1-2015 om 23:25)
Misschien heb de bus chauffeur de dader wel beledigd in openbaar waar iedereen bij zat...Waardoor de dader zich getrickerd voelde en uiteindelijk zo gehandeld heeft....Er zijn altijd twee kanten aan een verhaal.. geweld valt niet goed te praten maar sommige opmerkingen ook niet...!! Want ook bus chauffeurs kunnen honds brutaal zijn hoor.. en zeker op de route spinhuisweg!
Rinus (18-1-2015 om 16:09)
Fout. Altijd met je handen van de chauffeur afblijven. Een verschil van mening is altijd mogelijk, kom je er niet uit, dan dient de passagier de bus te verlaten. In dit geval: Alle financiele schade: werkverzuim, medische behandeling en een genoegdoening van 500 euro verhalen op de verdachte. Laat dit nu eens een 2500 euro totaal zijn en laten we er nu eens vanuit gaan dat dit inderdaad geind gaat worden. Volgens mij valt dan misschien het kwartje. Zal wel weer een taakstraf worden. Maar daar leert de persoon helemaal niets.
Anna (18-1-2015 om 07:58)
Ik ga vrijwel dagelijks met de bus mee, al jaren, heb maar eens woorden gehad met een chauffeur, mijn fout, nee, heb ook een klacht in gediend, de man kende de werking van de ov kaart niet. Als betalende klant hoef ik geen grote mond te krijgen. Maar geweld is NIET nodig! Niet meer toelaten in het OV, heb vaker kwade en agressieve passagiers gezien, meestal ligt de fout bij henzelf! Mee willen met te weinig saldo en geen geld bij hebben! @lezer, ja eenzijdig verhaal, maar iemand die klappen uitdeeld is fout! Hij mocht mee dus had zijn gemak kunnen houden, had ook gelijk geweigerd kunnen worden.
Leon (17-1-2015 om 12:37)
Als deze persoon bekend is moeten ze deze voor de kosten laten opdraaien van de buschauffeur
Anita (15-1-2015 om 11:41)
Busverbod
Jan (15-1-2015 om 10:37)
arme buschauffeur, ik wens hem veel sterkte. en die gefrustreerde passagier ? ik hoop dat hij een echte straf krijgt en geen werkstrafje
Cookie-instellingen beheren