Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Heler aangehouden in Hulst

Toegevoegd: 18-01-2015, 13.52 uur
Door: Rolf de Feijter

HULST - Een 18-jarige inwoner van Hulst is zaterdagavond door de politie gearresteerd. Hij wordt verdacht van heling.

Afgelopen vrijdag werden aan de Kleine Bagijnestraat uit een personenauto van een 19-jarige koerier persoonlijke spullen gestolen. Hij had zijn auto even weggezet en niet afgesloten. Een dief had van deze gelegenheid dankbaar gebruik gemaakt. Zaterdag werd hij door een man benaderd met de boodschap dat hij zijn spullen terug kon kopen.

De politie werd ingeschakeld. Zaterdagavond werd een ontmoeting geregeld tussen beide in het centrum van de stad. Agenten hadden zich in de omgeving uit het zicht opgesteld en kwamen op het juiste moment in actie. De verdachte had in de gaten dat hij er gloeiend bij was en zette het op een lopen. Na een korte achtervolging kon hij aan de Refugium worden ingerekend. Hij had de gestolen goederen bij zich. De Hulsternaar is overgebracht naar een politiecel en in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cerebrus (19-1-2015 om 16:16)
Maar het politiebureau moet dicht. Snapt u het nog?
piet (18-1-2015 om 20:14)
Waarom willen ze dat politieburo eigenlijk sluiten?
Hulstenaar (18-1-2015 om 14:36)
Super, de politie is goed bezig in Hulst....
Cookie-instellingen beheren