Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
36 files van totaal 146 km

Man gewond bij woningoverval Hulst

Toegevoegd: 21-01-2015, 14.01 uur
Door: Rolf de Feijter

HULST - Afgelopen is een 45-jarige man overvallen in zijn woning aan de Janseniuslaan in Hulst. De daders zijn gevlucht.

Toen het slachtoffer omstreeks 01.10 uur zijn woning binnen wilde gaan, drongen twee onbekende personen samen met hem het pand binnen. Vermoedelijk hebben zij het slachtoffer opgewacht. In de woning werd de man mishandeld. Op dit moment wordt nog onderzocht wat de overvallers aan buit hebben meegenomen. Na de overval zijn de daders in onbekende richting vertrokken met een donkerkleurige auto.

Gewond en zeer ontdaan alarmeerde het slachtoffer zijn buurman, waarna de politie werd gebeld. In de woning en in de omgeving is sporenonderzoek gedaan. Hierbij is ook een politiehond ingezet. Tot nu toe ontbreekt nog ieder spoor van de verdachten. De man moest zijn verwondingen laten behandelen in het ziekenhuis in Terneuzen.

Over de daders is niet zoveel bekend. Het zou om negroïde mannen gaan die vermoedelijk enige tijd in de buurt van de woning hebben gestaan of in een donkergekleurde auto hebben gezeten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (22-1-2015 om 11:24)
"Waarom moet er bijstaan dat het mensen met een donkere huidskleur betreft?" Euh, omdat het een feit is kennelijk en het mogelijk helpt de daders te identificeren? Waarom is dit zo raar? Omdat het mogelijk racistisch zou zijn? Als er een "blanke man" had gestaan hoor je niemand... triest dat het zo ver komt. Als er minder "donkere mensen" dit soort feiten plegen komt het ook minder in het nieuws en wordt het dus minder vaak genoemd.
fred (22-1-2015 om 08:35)
R, omdat het zo is...........................
cq (21-1-2015 om 20:27)
Reactie op R Nu beste omdat het niet anders is, waarom mag men dit niet benoemen maakt dit verschil in deze beroving?
Rick (21-1-2015 om 19:47)
R, Blijkbaar extreem gevoelig op dit punt?? Is voor politie en evt. getuigen altijd handig als je een beschrijving geeft van de daders. Als ze rood haar hebben of een Noord Afrikaans uiterlijk hebben mag dat ook gemeld worden. Als het extreem korte of lange mensen zijn moet je dat eveneens melden. Dat heet verfijning van de zoekopdracht!! Uitsluiten wat niet aan de beschrijving voldoet maakt het zoeken een stuk makkelijker!.
fred (21-1-2015 om 17:49)
waar moet dit naar toe in deze maatschappij ? ze maken zich niet populair !
R (21-1-2015 om 16:50)
Waarom moet er nu bijstaan dat zowel in Hulst als in Yerseke het mensen met een donkere huidskleur betreft?
Cookie-instellingen beheren