Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode in zee is vermiste Belgische vrouw

Toegevoegd: 21-01-2015, 18.39 uur
Door: Rolf de Feijter

WESTKAPELLE -  Het stoffelijk overschot wat dinsdagavond 11 mijl uit de kust bij Westkapelle werd aangetroffen is van een vrouw. Uit onderzoek is gebleken dat het om een 51-jarige vrouw uit Nieuwpoort (B) gaat die in december door haar familie als vermist is opgegeven.

Het lichaam van de dode vrouw is door de bemanning van een vissersschip ontdekt. De gewaarschuwde kustwacht heeft het vervolgens aan boord meegenomen en naar Vlissingen gebracht. Daar is het lichaam voor onderzoek overgedragen aan de recherche.

Het bureau vermiste personen stuitte vanmorgen vrij snel op een mogelijke match. Vanmiddag is de gebitsinformatie vergeleken met die van de gevonden vrouw, waarna met zekerheid bevestigd kon worden dat het om de vermiste Belgische gaat.


Zie ook:
Lijk gevonden voor kust Westkapelle   (20-01-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren