Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Politie onderzoekt poging woningoverval

Toegevoegd: 24-01-2015, 17.08 uur
Door: Rolf de Feijter

THOLEN - Vrijdagavond is door een nog onbekende man getracht met geweld binnen te komen in een woning aan de Kreeftenstraat in Tholen. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Rond 23.10 uur werd er bij de voordeur van de woning aangebeld. Toen de bewoonster de deur op een kier opende, trachtte een man binnen te komen door de deur met kracht naar binnen te duwen. In de woning waren op dat moment meerdere personen aanwezig. Met hun hulp kon worden voorkomen dat de man binnenkwam. Hij vluchtte vervolgens te voet weg in de richting van de Mossellaan. Daarbij werd hij enige tijd achtervolgd en werd gezien dat twee andere mannen zich bij hem aansloten. Het drietal is nog voortvluchtig.

Van de man aan de deur is het volgende signalement bekend. Slank postuur, lengte ca. 1.60 meter, licht getinte huidskleur, donker halflang haar. Hij droeg een licht bruin lederen jack met mogelijk een bontkraag. De politie verzoekt mensen die iets hebben gezien contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem kan dit via
0800- 7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
alfons (25-1-2015 om 09:53)
Ja tegenwoordig ben je niet meer veilig in je eigen woning.
Mark (24-1-2015 om 17:21)
Woning zou je heiligdom moeten zijn waar je veilig voelt geen crimineel of agent zou binnen moeten komen zonder dit kenbaar te maken voor als je iemands zijn prive binnen treed zou het niet wederzijds moeten zijn ?
Cookie-instellingen beheren