Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Waarschuwing voor harde wind

Toegevoegd: 28-01-2015, 12.08 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tot en met donderdagochtend geldt er voor de hele provincie Zeeland een weerswaarschuwing code geel: gevaarlijk weer.

Het Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut (KNMI) waarschuwt tot donderdag 08.00 uur voor zware windstoten van 90 tot 100 kilometer per uur. De waarschuwing is rond het middaguur ingegaan. Donderdagochtend nemen daar de windstoten in kracht af.

Ook in de rest van het land gaat het hard waaien. Vanavond en vannacht kunnen in het land ook winterse buien voorkomen. Er is daardoor lokaal kans op gladheid.

Bekijk ook onze weerspagina!


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (28-1-2015 om 19:54)
Ze hebben een enkele keer dat het niet uitkomt maar overigens voldoet behoorlijk zoals ze afgeven ik vind dit zeer goed wat de mededelingen zijn je kan het maar weten
Cookie-instellingen beheren