Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

A58 bij Rilland nog uren dicht

Toegevoegd: 30-01-2015, 10.41 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - De A58 blijft tussen het knooppunt Markiezaat en de afslag bij Rilland voorlopig nog uren dicht. Een vrachtwagen kreeg daar vanochtend een klapband en ramde vervolgens de vangrail.

Het ongeluk gebeurde even voor 08.00 uur ter hoogte van de werkzaamheden aan het viaduct bij de Kreekraksluizen. De weg is ter plaatse geblokkeerd en verkeer dat achter de vrachtwagen reed staat als gevolg van het ongeluk nog steeds stil. De verwachting is dat het verkeer straks terug mag rijden. De A58 richting Vlissingen gaat namelijk pas ergens na 14.00 uur open.

De vrachtwagen zorgt ook voor drukte op de andere rijbaan. Richting Bergen op Zoom is een file ontstaan van enkele kilometers door kijkers naar de andere rijbaan.

Zie ook:
- Deel A58 dicht door incident vrachtwagen (30-01-2015)
- A58 weer open na incident kraanwagen (30-01-2015)


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
vrachtwagenchauffeur (30-1-2015 om 18:56)
Jeetje zitten hier weer een aantal kortzichtige mensen te reageren. @slowrider die kraanwagen zit met al zn assen naast het asfalt in de berm gezakt. Maar waarschijnlijk krijg jij die wagen et zo uit want zo te lezen heb je er wel verstand van kan je gelijk nog ff dat wiel wisselen en de rijbaan schoonmaken en kan iedereen weer verder rijden. Zullen we jou in het vervolg oppiepen als er zoiets gebeurd!
DE kapitein (30-1-2015 om 17:04)
De beste stuurlui staan aan wal
Nicole (30-1-2015 om 16:22)
Beetje vreemde uitspraak dat er op het andere weg gedeelte ook een file ontstond door kijkers. Deze file staat er elke ochtend sinds de werkzaamheden aan het viaduct. Zowel zeeland in als uit moeten over 1 viaduct.
Waterkrab (30-1-2015 om 14:27)
Ja hoor, het is weer het zelfde liedje. Woon-werk verkeer staat uren in de file vast, omdat er gewoonweg niet adequaat door Rijkswaterstaat wordt gehandeld. Waarom een bergingsvoertuig uit Vlissingen laten komen? (50 km er vandaan!!) De kraanwagen heeft 5 achterwielen, dus kon in principe een paar honderd meter verderop naar de vluchtstrook gesleept worden! Economische schade is nu vele malen groter!!
fred (30-1-2015 om 13:43)
heren , helemaal gelijk , het moet gewoon geld opbrengen voor zoveel mogelijk instanties, dat er dan uren files zijn is niet zo belangrijk ( voor hun dan toch)
SlowRider (30-1-2015 om 12:42)
Je neemt de woorden uit mijn mond Jacob, een kromme vangrail en een lekke band is geloof ik alles wat er aan de hand is. Zou die kraanwagen dan helemaal niks meer doen? Volgens mij kunnen die wel tegen een stootje toch...starten en onder begeleiding naar de eerst volgende vrije plek rijden is een snellere oplossing.
Cookie-instellingen beheren