Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 32 km

Tien maanden voor misbruiken nichtjes

Toegevoegd: 30-01-2015, 16.14 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een onvoorwaardelijke gevangenisstraf van geen acht, maar tien maanden. Tot die straf is vrijdag de 46-jarige S. de R. uit Hoek veroordeeld voor het enkele jaren lang seksueel misbruiken van zijn twee nichtjes.

Daarnaast kreeg De R. nog een voorwaardelijke celstraf van vijf in plaats van de gevorderde acht maanden cel opgelegd, moet hij zich laten behandelen en moet hij zijn misbruikte nichtjes 4.527 euro schadevergoeding betalen. Daarvan is voor elk circa 2.000 euro smartengeld.

Hoewel het niet tenlaste was gelegd, zou De R. ook met twee andere jonge meisjes ontucht hebben gepleegd. De zaak kwam naar buiten toen een van de nichtjes haar oom de gelegenheid stelde de zaak in de openbaarheid te brengen en hij schuldbelijdenis deed.

Zie ook:
- Cel geëist voor misbruiken nichtjes (16-01-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
geert (5-2-2015 om 09:14)
Verdachte is fout geweest. Maar hoe sterk sta je in je schoenen als je verleid word door een dertien jarige. Dan ben je eerlijk, je doet een toenadering door voor God schuld te bekennen. Vervolgens word je door justitie vervolgd en door je omgeving langzaam kapot gemaakt. Ik wil het allemaal niet goed praten maar waarom komen die dames er nu pas mee. Als je er psychisch zo doorheen zou zitten trek je toch veel sneller aan de bel. Het lijkt erop dat het allemaal uit vrije wil ontstaan is.
coen (4-2-2015 om 13:54)
heel erg
Afschuwelijk (1-2-2015 om 21:35)
Er kan in dat artikel wel staan dat een van de slachtoffers bij hem in bed kroop, maar de waarheid is heel anders. En als 3 biggen schrijft: dat wat hij deed misschien ook niet goed is, dan zet ik grote vraagtekens bij je integriteit. Deze man heeft 4 jonge tieners misbruikt, waaronder 3 nichtjes en een pleegdochter. Met wie is er dan iets mis? Met de nichtjes en pleegdochter of met de dader??? Hij heeft schuld bekend aan al deze zaken. Hij heeft geen schuldbelijdenis afgelegd in de kerk!!
3 biggen (1-2-2015 om 13:18)
Iedereen oordeelt hier gemakkelijk. Als je als 13 jarige bij iemand in bed kruipt ben je ook niet goed bezig. Wat hij heeft gedaan is misschien ook niet goed. Maar wel vreemd dat het pas na zoveel jaar naar buiten word gebracht.
walter (1-2-2015 om 13:01)
@pieter-jan, ik praat het helemaal niet goed, beter lezen zoals de meeste hier niet kunnen dus hou zelf je klep maar dicht. en ik ben 100% in orde. lees dan het artikel van 16-01-2015 eerst maar eens, dan zie je wat ik bedoelde.
willem (1-2-2015 om 11:24)
10 maanden is een lachertje voor dit soort zieke geesten zie ik liever de doodstraf
Cookie-instellingen beheren