Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man mishandelt opsporingsambtenaar

Toegevoegd: 31-01-2015, 17.27 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 33-jarige man uit Vlissingen is zaterdagochtend aangehouden omdat hij een buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) van de gemeente Vlissingen had mishandeld.

De medewerker van de gemeente was belast met het houden van toezicht. Op de Schuitvaarstraat in Vlissingen zagen hij en zijn collega rond 09.30 uur een man lopen met een niet-aangelijnde hond. De BOA sprak de man aan en vroeg hem zijn hond aan te lijnen.

De man zei daarop dat de BOA weg moest gaan. De ambtenaar liep met de man mee richting het Fort. De hondenuitlater bleef zeggen dat hij weg moest gaan. Vervolgens is zijn hond op een gegeven moment uit het zicht verdwenen. De BOA wilde de man daarop helpen zoeken, maar kreeg op de Pieter Poststraat een harde trap tegen zijn been van de 33-jarige man. Hij kwam hierdoor ten val.

De verdachte sprak daarnaast bedreigende woorden en trapte nogmaals tegen het been van de ambtenaar. De collega van het slachtoffer alarmeerde de politie. Agenten hielden de 33-jarige man vervolgens aan. Hij werd meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De man kreeg daar een dagvaarding om zich op een later moment voor de rechter te verantwoorden. De BOA deed aangifte van mishandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Leentje (31-1-2015 om 21:15)
Helaas niet alleen in Vlissingen. Niet-aangelijnde honden in de bebouwde kom is inmiddels een behoorlijke probleem ook voor de hondenliefhebbers die hun 4-voeters netjes aangelijnd hebben.
loe (31-1-2015 om 17:56)
zo,n man is geen hond waard, en zelf ook geen drol waard. fatsoen zo jammer maar ver te zoeken in de stad vlisisngen...zo jammer....
Cookie-instellingen beheren